12/5/07

Ηλιοβασίλεμα στο Cedefop

Μετά από μια πολύ δύσκολη βδομάδα, ένα διοικητικό συμβούλιο στο οποίο επικυρώθηκαν οι αλλαγές, μια ικανοποιητική παρουσίαση για τις κλαδικές πρωτοβουλίες, μια αναβάθμιση του ρόλου μου που εκδηλώθηκε με ολοφάνερο τρόπο, βρεθήκαμε στο τεράστιο μπαλκόνι του 3ου ορόφου για μια δεξίωση αλλιώτικη από τις άλλες. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμουν ένας από αυτούς, συνάδελφοι από το Cedefop. Κάθησα με την Πατρίτσια, το Στηβ, τη Λία, την Ιωάννα, την Κατερίνα και το Γιώργο.

Ήρεμη ατμόσφαιρα, κουβέντες για πολύ μεγάλα και πολύ μικρά, μέχρι τη στιγμή που ο Κρίστιαν έπιασε τα σκυλάδικα. Μεταλλαγμένος Αυστριακός! Η θέα μαγευτική. Ο Θερμαϊκός γαλήνιος, τα σύννεφα να βάφονται πορφυρά από τον ήλιο που δύει, ο Όλυμπος, το Βέρμιο - Μπέλες το λέγαν παλιά.
Καθήσαμε πολύ μέχρι που η νύχτα έκρυψε και τα βουνά και τον Θερμαϊκό, αφήνοντας μονάχα μικρά φωτάκια να τρεμοπαίζουν. Το βράδυ γύρισα πίσω στο σπίτι έτοιμος να καταρρεύσω. Eurovision στην τηλεόραση, προκριματική φάση, powerpoint στο laptop, Larissa Study Visit.





Δεν υπάρχουν σχόλια: